Account

0 items - €0.00 0

Gelaatsbehandelingen

Kies de gelaatsbehandeling en huidverzorging die bij je past

Gelaatsbehandelingen voor mannen, aangepast aan jouw huid.

Iedere huid is anders.  Je hebt een normale huid, een droge huid, een vette huid of een gevoelige huid. Dit zijn de verschillende huidtypes en deze zijn genetisch bepaald.

Daarnaast heb je verschillende huidcondities.  De conditie van je huid is afhankelijk van veel factoren en kan variëren per seizoen en soms zelf per dag.  Zon, voeding, stress, hormonen en ziekten kunnen een impact hebben op je huid. Ook het gebruik van agressieve ingrediënten of verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen een gezonde huid droog of gevoelig maken of onzuiverheden veroorzaken. Een vette huid kan schilfers hebben en vochtarm zijn terwijl een droge huid onzuiverheden kan hebben.

Het is belangrijk dat je weet dat  gelaatsbehandelingen en huidverzorgingsproducten afgestemd worden op jouw huid. Daarom bekijken we telkens je huidconditie en overlopen we samen wat je wensen en behoeften zijn.

Simpel en makkelijk:

Kom je voor de eerste keer bij Good2B, dan kies je een Huidanalyse (met of zonder gelaatsverzorging).

Kom je daarna terug of wil je online je afspraak boeken, dan kies je voor de Huidverbeterende gelaatsbehandeling van 60 of 80 minuten. Bij de gelaatsbehandeling van 80 minuten gaan we uiteraard een stapje verder en wordt je huid dus intensiever behandeld. Scroll zeker nog even door en ontdek het stappenplan naar een gezonde huid

Afspraak maken
Start je huidverzorging in stappen en geef jezelf en je huid even de tijd om te herstellen en huidverbetering mogelijk te maken.

Wil je je huid gezond houden of gezond maken, gun jezelf en je huid dan even de tijd.  Gemiddeld heb je 3 maanden nodig om huidverbetering mogelijk te maken.  Na elke gelaatsbehandeling zie en voel je het verschil maar we kunnen echter niet toveren. Vergelijk het met sporten. Spieren ontwikkel je ook niet met 1 keer per maand naar de fitness te gaan, dat bouw je op. Zelf je huid thuis verzorgen blijft noodzakelijk als je van een gezonde en stalende huid wilt genieten.

Waar begin ik?

Kom je voor het eerst bij Good2B dan kies je voor een Huidanalyse (inclusief of exclusief gelaatsbehandeling). Je krijgt vooraf een online vragenlijst doorgestuurd. Zo kan ik me beter voorbereiden op onze eerste afspraak. Ik vind het heel belangrijk dat we samen bespreken welke (huid)behoeften je hebt en welk resultaat je wenst te bereiken. We bekijken ook je huidige verzorgingsroutine en aspecten van je gezondheid en levensstijl die een invloed hebben op de gezondheid van je huid.

Dan nemen we een scan/foto van je huid en bespreken we samen de resultaten ervan (huidanalyse). Je ontdekt niet alleen hoe je huid er langs de buitenkant uitziet maar je ziet ook hoeveel zonneschade (pigment) en vasculaire schade (bloedvaatjes) je huid intussen heeft opgelopen. Deze foto is vaak confronterend maar geloof me, huidverbetering is altijd mogelijk, ongeacht je leeftijd of geslacht.

Wil je meteen ervaren wat een gelaatsbehandeling voor jou kan betekenen, hoe het aanvoelt en welk resultaat dit oplevert. Dan kies je best een Huidanalyse (incl gelaatsbehandeling). Zo zie en voel ik hoe je huid reageert maar ook jij kunt meteen voelen en ervaren of onze aanpak iets voor jou is.

Als jij blij verrast bent met het resultaat (en daar twijfel ik eerlijk gezegd niet aan 😉 ), help ik je graag op weg zodat jij thuis aan de slag kunt om je huid verder gezond te maken en/of te houden.  Een handig behandelplan helpt je hierbij op weg. Ook bespreken we welke gelaatsbehandelingen voor jou nodig zijn om tot het gewenst resultaat te komen.

Huidanalyse (excl gelaatsverzorging) 45 min – € 30

Huidanalyse (incl gelaatsverzorging) 90 min  –  € 99

Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen?

Boek dan hier je online afspraak.

Je huid zelf elke dag reinigen, voeden en beschermen blijft de basis voor een gezonde huid en bepaalt voor 70% de gezondheid van je huid. Ook dan pas zijn onze gelaatsbehandelingen zinvol.

We werken namelijk intensiever aan je huid en stemmen onze behandeling steeds af op jouw behoeften en huidconditie. We werken enerzijds met apparatuur waarbij actieve ingrediënten of serums dieper in de huid worden ingesluisd dmv Ionzyme DF apparaat (met sono- en iontoforese) of dmv micro-needling. Anderzijds maken we gebruik van peelings. Dit zijn veilige peelings.

In elk geval zijn het ultieme skincare behandelingen tegen: ​

 • Huidveroudering
 • Dehydratie
 • Pigmentatie
 • Schade door de zon
 • Gevoelige huid
 • Huidverslapping

Het resultaat is een huid die er als volgt kan uitzien:

 • Steviger
 • Stralender
 • Gladder
 • Gezonder
 • Jeugdiger

Kies je voor een gelaatbehandeling dan werken we intensiever aan je huid. Dit kan natuurlijk alleen als je je huid thuis ook verzorgt want dan kunnen we de concentraties vitaminen stapsgewijs verhogen.

In een korte periode, heel intensief aan huidverbetering werken kan uiteraard ook, dan kies je voor een kuur.  Wat we tijdens je behandeling precies doen bespreken we op dat moment zelf.  Dat maakt het voor jou al een heel stuk makkelijker. We werken steeds met wetenschappelijk onderbouwde huidverbeterende producten en apparatuur van Environ en Dermatude.

Een gelaatsbehandeling boeken kun je hier

Welke behandeling kies ik?

Onze eerste stap (huidanalyse) is gezet en jij bent intussen je huid thuis goed aan het verzorgen.  Tijdens onze huidanalyse hebben we samen besproken hoe we je huid optimaal kunnen behandelen. Dit wil zeggen, de tijdspanne tussen 2 behandelingen, of we  werken in kuur of niet, peelings of behandelingen met het DF apparaat toepassen.  Of een combinatie van de verschillende behandelingen.

Om het jou makkelijk te maken, kies je bij een online boeking, voor een Huidverbeterende gelaatsbehandeling van 60 of 80 min. Bij de gelaatsbehandeling van 80 minuten gaan we uiteraard een stapje verder en wordt je huid dus intensiever behandeld.

Je online afspraak boeken kun je hier

Micro-needling, ook wel onze “natuurlijke facelift” genoemd, is jouw “next level behandeling”. Deze behandeling kan enkel als je huid “voorbereid” is. Dit wil zeggen, dat je thuis je huid dagdagelijks verzorgt met onze vitamineproducten en dat je al meerdere behandelingen bij Good2B hebt gehad.

Vergelijk het met een body workout. Je start volgens je eigen niveau en bouwt geleidelijk aan je inspanningen op. Wil je van bij de start, zonder enige voorbereiding, tot het uiterste gaan dan heb je ongetwijfeld spierpijn of zelfs blessures.

Bij Good2B werken we verantwoord en op een veilige manier aan huidverbetering. Zonder downtime zodat jij je dagdagelijkse activiteiten zonder zorgen, kunt verderzetten.

Je online afspraak boeken kun je hier.

Apparatuur, peelings, kuren?

Ionzyme DF apparaat met lage frequentie sono- en intermitterende iontoforese.

Sonoforese zijn geluidsgolven die omgezet worden in trillingen en zo heel fijne openingen veroorzaken in je huid en in je cellen.  Sonoforese hoor je maar voel je niet.

Iontoforese is galvanische stroom en intensifieert de werking van sonoforese. Het splits de werkstoffen van onze serums in kleinere deeltjes en kunnen daardoor dieper in de huid worden ingesluisd.  Iontoforese voel je maar hoor je niet.

Behandelingen met het Ionzyme DF apparaat zijn veilig en doeltreffend. Volledig afgestemd op de specifieke huidbehoeften en voor elke leeftijd.  Je bekomt hiermee langdurig resultaat in vrij korte tijd. Tijdens ons intake-gesprek achterhalen we of een behandeling met dit Ionzyme DF-apparaat mogelijk is of niet.

 

Micro-needling appararaat

Door middel van microneedling verbeteren we niet alleen de huidkwaliteit maar pakken we ook diepere rimpels en andere huidproblemen aan. Deze Micro-Facelift wordt uitgevoerd met een apparaat dat zeer kleine microperforaties in de huid maakt.   Zo stimuleren we de productie van collageen en elastine, zonder risico op het ontstaan van onderhuidse beschadigingen.

De needling zet spontaan het zelfherstelmechanisme van de huid in gang.  Door gebruik te maken van serums met actieve ingrediënten optimaliseren we de werking en bereiken we de diepere huidlagen.  We sluizen dus werkzame stoffen in de huid.

Behandelingen met het Micro-Needling apparaat zijn veilig en doeltreffend. Volledig afgestemd op de specifieke huidbehoeften en voor elke leeftijd.  Je bekomt hiermee langdurig resultaat in vrij korte tijd.  Micro-Needling is pas mogelijk als je huid goed is voorbereid met onze vitamineproducten.

Veilige peelings, daar gaan we voor

Environ Cool Peel System: Dit zijn veilige peelings waarbij je huid 3 weken vooraf dient voorbereid te zijn met onze vitamine A crèmes (uitgezonderd bij acné).  De Environ Cool Peel Technologie is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbetert. Deze peelings doen we uitsluitend in de minder zonnige perioden (uitgezonderd bij acné) en zorgen voor geweldige resultaten op vlak van huidverbetering.

 

Een peelingkuur vernietigt slechte bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder.

Een peelingkuur van 3 tot 6 behandelingen is ideaal voor lijntjes, rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën of puistjes. Ook bij pigmentvlekken, huidbeschadiging door de zon en rosacea  passen we peelings toe. Door in kuur te werken, werk je aan totale huidverjonging én het verhoogt tegelijkertijd aanzienlijk de opname van vitaminen.

 

 

Pink Peel: Deze peeling kan het hele jaar door worden toegepast.  De Pink Peel is een goede verstevigende behandeling en stimuleert de celvernieuwing diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt. De huid spant op, wordt beter doorlaatbaar en krijgt een gezonde glow. De ideale zomerpeeling maar kan uiteraard ook het hele jaar door worden toegepast. Kan ook in combinatie met micro-needling worden toegepast

Ook een ideale peeling voor hals/decolleté (kan apart geboekt worden)

Wil je op korte termijn, de beste resultaten dan kies je voor een kuur.  Maar dat bespreken we tijdens je huidanalyse of tijdens je behandeling. Een kuur kan zowel een Peelingkuur, een kuur met het Ionzyme DF apparaat of een kuur Micro-needling zijn.  Of we kunnen zelfs verschillende behandelingen afwisselen.

Vergelijk het werken in kuur met het trainen van spieren.  Door 1 keer om de 4 tot 6 weken naar de fitness te gaan, verbetert noch je conditie, nog je spiermassa.  Dat is met huidverbetering net hetzelfde.  Door op korte termijn, regelmatig je huid intensief te behandelen, stimuleer je verschillende huidcellen die ervoor zorgen dat je huid strakker, egaler en jeugdiger oogt.  Eens je huid in betere conditie is, is het een kwestie van onderhoud.

Het “onderhoud” van je huid doe je met losse behandelingen.  Door om de 4 tot 6 weken je huid opnieuw intensief te behandelen, stimuleer je keer op keer je huidcellen en verleng je het effect van een kuur.  Naarmate we ouder worden, veroudert onze huid sneller.  Cellen worden minder actief en net daarom kan je huid extra hulp gebruiken. Door jaarlijks een korte kuur (3 tot 6 behandelingen) in te plannen, geef je je huid een extra boost.