Account

0 items - €0.00 0

Gelaatsbehandelingen

Kies de gelaatsbehandeling en huidverzorging die bij je past

Gelaatsbehandelingen voor mannen, aangepast aan jouw huid.

Iedere huid is anders.  Je hebt een normale huid, een droge huid, een vette huid of een gevoelige huid. Dit zijn de verschillende huidtypes en deze zijn genetisch bepaald.

Daarnaast heb je verschillende huidcondities.  De conditie van je huid is afhankelijk van veel factoren en kan variëren per seizoen en soms zelf per dag.  Zon, voeding, stress, hormonen en ziekten kunnen een impact hebben op je huid. Ook het gebruik van agressieve ingrediënten of verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen een gezonde huid droog of gevoelig maken of onzuiverheden veroorzaken. Een vette huid kan schilfers hebben en vochtarm zijn terwijl een droge huid onzuiverheden kan hebben.

Het is belangrijk dat je weet dat  gelaatsbehandelingen en huidverzorgingsproducten afgestemd worden op jouw huid. Daarom bekijken we telkens je huidconditie en overlopen we samen wat je wensen en behoeften zijn.

Simpel en makkelijk:

De meeste mensen boeken/kiezen een gelaatsbehandeling van 60 of 80 minuten. Zo hoef je zelf niet alle behandelingen te ontleden.

Afspraak maken
Start je huidverzorging in stappen en geef jezelf en je huid even de tijd om te herstellen en huidverbetering mogelijk te maken.

Wil je je huid gezond houden of gezond maken, gun jezelf en je huid dan even de tijd.  Gemiddeld heb je 3 maanden nodig om huidverbetering mogelijk te maken.  Na elke gelaatsbehandeling zie en voel je het verschil maar we kunnen echter niet toveren. Vergelijk het met sporten. Spieren ontwikkel je ook niet met 1 keer per maand naar de fitness te gaan, dat bouw je op. Zelf je huid thuis verzorgen blijft noodzakelijk als je van een gezonde en stalende huid wilt genieten.

Waar begin ik?

Kom je voor het eerst bij Good2B voor een gelaatsverzorging dan kies je voor een Discovery Gelaatsbehandeling. Ik vind het heel belangrijk dat we samen bespreken welke (huid)behoeften je hebt en welk resultaat je wenst te bereiken. We bekijken ook je huidige verzorgingsroutine en aspecten van je gezondheid en levensstijl die een invloed hebben op de gezondheid van je huid.

Dan nemen we een scan/foto van je huid en bespreken we samen de resultaten ervan. Je ontdekt niet alleen hoe je huid er langs de buitenkant uitziet maar je ziet ook hoeveel zonneschade (pigment) en vasculaire schade (bloedvaatjes) je huid intussen heeft opgelopen. Deze foto is vaak confronterend maar geloof me, huidverbetering is altijd mogelijk, ongeacht je leeftijd of geslacht.

Je wilt natuurlijk ervaren wat een gelaatsbehandeling voor jou kan betekenen, hoe het aanvoelt en welk resultaat dit oplevert. Deze kennismakingsbehandeling is een manuele basis gelaatsverzorging. Ik vind het belangrijk te zien en te voelen hoe je huid reageert maar ook jij moet kunnen voelen en bepalen of jij je kunt vinden in onze aanpak.

Als jij blij verrast bent met het resultaat (en daar twijfel ik eerlijk gezegd niet aan 😉 ), help ik je graag op weg zodat jij thuis aan de slag kunt om je huid verder gezond te maken en/of te houden.  Een handig behandelplan helpt je hierbij op weg. Ook bespreken we welke gelaatsbehandelingen voor jou nodig zijn om tot het gewenst resultaat te komen.

Benieuwd naar wat deze Discovery Gelaatsbehandeling voor jou kan betekenen? Boek dan hier je online afspraak.

Je huid zelf elke dag reinigen, voeden en beschermen blijft de basis voor een gezonde huid.  Dan pas zijn onze gelaatsbehandelingen zinvol. We werken namelijk intensiever aan je huid en stemmen onze behandeling steeds af op jouw behoeften en huidconditie. We werken enerzijds met apparatuur waarbij actieve ingrediënten of serums dieper in de huid worden ingesluisd dmv Ionzyme DF apparaat (met sono- en iontoforese) of dmv micro-needling. Anderzijds maken we gebruik van peelings. Dit zijn veilige peelings. Lees er bij de rubriek over apparatuur en peelings meer over.

In elk geval zijn het ultieme skincare behandelingen tegen: ​

  • Huidveroudering
  • Dehydratie
  • Pigmentatie
  • Schade door de zon
  • Gevoelige huid
  • Huidverslapping

Het resultaat is een huid die er als volgt uitziet:

  • Steviger
  • Stralender
  • Gladder
  • Gezonder
  • Jeugdiger

De meeste mannen kiezen een behandeling van 60 of 80 min. In een korte periode, heel intensief aan huidverbetering werken kan uiteraard ook, dan kies je voor een kuur. Wat we tijdens je behandeling precies doen bespreken we op dat moment zelf.  Dat maakt het voor jou al een heel stuk makkelijker. Wil je graag weten wat onze gelaatsbehandelingen en/of kuren precies inhouden? Srol dan zeker nog even door.

Welke behandeling kies ik?

De meeste mannen kiezen en boeken een “behandeling van 60 of 80 min”. Dat maakt het voor jou al een heel stuk makkelijker want je moet zelf niet op zoek naar de juiste benaming van de behandeling. Je kiest alleen hoelang de behandeling duurt. Wat we tijdens je behandeling precies doen, bespreken we op dat moment zelf.  Je online afspraak boeken kun je hier.

In een korte periode heel intensief aan huidverbetering werken kan uiteraard ook, dan kies je voor een peeling of een kuur.  Wil je graag weten wat onze gelaatsbehandelingen en/of peelings precies inhouden? Check it out.

 

Basis Gelaatsbehandelingen voor mannen

In overleg met jou bepalen we, op het ogenblik dat je komt, welke behandeling aansluit bij jouw huidconditie en jouw behoeften.  Je huidconditie kan wijzigen afhankelijk van weersomstandigheden, stressniveau, etc. Daarom vind ik het belangrijk telkens opnieuw met jou te overleggen hoe je huid op dat moment aanvoelt, hoe je huidconditie is en wat vooral jouw behoeften zijn.
Power Treatment – Manuele verzorging  (1u – € 99)
Voor een gezonde huid
Een luxueuze, ontspannende vitamine boost die de huid weer gezond, stralend en energiek maken.
Men Intensive Boost  (1u/1u20 – € 115/€ 135)

Deze intensieve gelaatsbehandeling, boordevol peptiden en vitaminen werkt dieper in de huid en verbetert de stevigheid ervan. Je voelt en ziet het verschil meteen. Je huid oogt beter gehydrateerd en strakker.

Skin Renewal Treatment (1u20 – € 135)
​Deze licht exfoliërende behandeling laat een een doffe, vale huid meteen weer stralen.  Je huid oogt frisser en voelt veel gladder aan.

 

Focus-On-Behandelingen (30min – € 55)

Heb je weinig tijd en wil je specifieke zones aanpakken, dan kun je ook kiezen voor Focus-on behandelingen.  Deze zijn enkel mogelijk in kuurverband (2 keer per week, gedurende 6 weken) zodat jouw belangrijkste huidconditie grondig worden aangepakt.  Met Focus-on behandelingen leggen we de focus op: rimpels rondom de ogen, fronslijnen, rimpels en droogtelijntjes, oneffen huidtextuur, littekens, pigmentvlekken, hals. Na 6 weken evalueren we en stellen we bij waar nodig.

 

Focus-on: Rimpels, pigment, oneffen huidtextuur, littekens… => 2 x per week gedurende 6 weken

Focus-on: Acne/puistjes  (Probleemhuid) en Focus-on Rosacea =>​1 x per week gedurende 6 weken

 

Micro-Facelift (Micro Needling) (1u – € 150)

Door middel van micro-needling verbeteren we niet alleen de huidkwaliteit maar pakken we ook diepere rimpels en andere huidproblemen aan. Deze Micro-Facelift wordt uitgevoerd met een apparaat dat zeer kleine microperforaties in de huid maakt.   Zo stimuleren we de productie van collageen en elastine, zonder risico op het ontstaan van onderhuidse beschadigingen.

5 tot 8 behandelingen in 12 weken

OVERZICHT PEELING

Cool Peel behandelingen (1u-1u20 / € 115-€135)

Onze unieke Environ Cool Peel Technologie is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbetert.  In tegenstelling tot de traditionele huidpeelings die gebaseerd zijn op de vernietiging van huidcellen, ondersteunt de Cool Peel Technologie van Environ de effecten van de natuurlijke processen van een gezonde huid.  De huid moet 3 weken voorbereid zijn met onze Vitamine A Environ skincare producten (met uitzondering van de acné huid). De Cool Peel is ideaal voor lijntjes en rimpels, hydratatie, dikke, ruwe huid of probleemhuid, acné, beschadiging door de zon en rosacea. Voor optimaal resultaat adviseren we 3 tot 6 behandelingen waarvoor je 1 x per week 30, 60 of 90 min dient vrij te houden. Bespreek het ruim op voorhand zodat we dit samen kunnen inplannen. Niet alle peelilngkuren kunnen tijdens de zomermaanden.
Cool peel: HUIDVERJONGENDE behandeling – YOUTH RENEW  1u – 1u20 (Huidverjonging)  – enkel in kuurverband!
Ideaal om de door zon beschadigde huid en huidveroudering te verbeteren
Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen.  Ze laat de huid er opnieuw fris, energiek en jeugdig uitzien.
Cool peel: INTENS HYDRATERENDE behandeling – MOISTURE BOOST 1u (Hydratatie) – zowel in kuurverband als losse behandeling 
Ideaal om de droge en vale huid te verbeteren
Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven.  Deze zacht maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.
Cool peel: DIEPREINIGENDE behandeling – DEEP CLEANSING  1u (Probleemhuid) – zowel in kuurverband als losse behandeling 
Ideaal om de onzuivere en vette huid te verbeteren
De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging.  Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes.  Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.
Cool peel: HUIDVERHELDERENDE behandeling – BRIGHT RECOVERY, zonder DF 1u (Pigmentatie) – zowel in kuurverband als losse behandeling 
Ideaal om de door zon beschadigde huid en vale huid te verbeteren
Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.
Cool peel: PROBLEEMHUID VERBETERENDE behandeling – BLEMISH CONTROL 1u-1u20 (Probleemhuid) – enkel in kuurverband!
Ideaal om puistjes te verbeteren
Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen.
Onze sterverzorging voor de probleemhuid.
Cool peel: VITALISERENDE behandeling – VIBRANT-C  1u (Pigment, huidverjonging) – zowel in kuurverband als losse behandeling 
Ideaal om de door zon beschadigde en gepigmenteerde huid te verbeteren
Een geconcentreerde peeling boordevol viamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen.  Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid.  Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.

Pink Peel Behandelingen (1u15-€135)

Pink Peel: Deze peeling kan het hele jaar door worden toegepast.  De Pink Peel is een goede verstevigende behandeling voor de ouder wordende huid. Door de sterke antioxidanten in de peeling wordt de huid wordt er dieper in de huid gewerkt. De huid spant op, wordt beter doorlaatbaar en krijgt een gezonde glow. De ideale zomerpeeling maar kan uiteraard ook het hele jaar door worden toegepast.

Apparatuur, peelings, kuren?

Ionzyme DF apparaat met lage frequentie sono- en intermitterende iontoforese.

Sonoforese zijn geluidsgolven die omgezet worden in trillingen en zo heel fijne openingen veroorzaken in je huid en in je cellen.  Sonoforese hoor je maar voel je niet.

Iontoforese is galvanische stroom en intensifieert de werking van sonoforese. Het splits de werkstoffen van onze serums in kleiner deeltjes en kunnen daardoor dieper in de huid worden ingesluisd.  Iontoforese voel je maar hoor je niet.

Behandelingen met het Ionzyme DF apparaat zijn veilig en doeltreffend. We sluizen vitamineserums dieper in je huid zodat we huidverbeterend kunnen werken, volledig afgestemd op de specifieke huidbehoeften en voor elke leeftijd.  Je bekomt hiermee langdurig resultaat in vrij korte tijd. Tijdens ons intake-gesprek achterhalen we of een behandeling met dit Ionzyme DF-apparaat mogelijk is of niet.

Micro-needling appararaat

Door middel van microneedling verbeteren we niet alleen de huidkwaliteit maar pakke we ook diepere rimpels en andere huidproblemen aan. Deze Micro-Facelift wordt uitgevoerd met een apparaat dat zeer kleine microperforaties in de huid maakt.   Zo stimuleren we de productie van collageen en elastine, zonder risico op het ontstaan van onderhuidse beschadigingen.

De needling zet spontaan het zelfherstelmechanisme van de huid in gang.  Door gebruik te maken van serums met actieve ingrediënten optimaliseren we de werking en bereiken we de diepere huidlagen.  We sluizen dus werkzame stoffen in de huid.

Behandelingen met het Micro-Needling apparaat zijn veilig en doeltreffend. Volledig afgestemd op de specifieke huidbehoeften en voor elke leeftijd.  Je bekomt hiermee langdurig resultaat in vrij korte tijd. Tijdens ons intake-gesprek achterhalen we of een Micro-Needling behandeling voor jou mogelijk is of niet.

Environ Cool Peel System: Dit zijn veilige peelings waarbij je huid 3 weken vooraf dient voorbereid te zijn met onze vitamine crèmes (uitgezonderd bij acné).  Deze peelings doen we uitsluitend in de minder zonnige perioden (uitgezonderd bij acné) en zorgen voor geweldige resultaten op vlak van huidverbetering.

Een peelingkuur vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wort en haar textuur gladder.

Een peelingkuur van 3 tot 6 behandelingen is ideaal voor lijntjes, rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën of puistjes. Ook bij pigmentvlekken, huidbeschadiging door de zon en rosacea  passen we peelings toe. Door in kuur te werken, werk je aan totale huidverjonging én het verhoogt tegelijkertijd aanzienlijk de opname van vitaminen.

 

Pink Peel: Deze peeling kan het hele jaar door worden toegepast.  De Pink Peel is een goede verstevigende behandeling voor de ouder wordende huid. Door de sterke antioxidanten in de peeling wordt de huid wordt er dieper in de huid gewerkt. De huid spant op, wordt beter doorlaatbaar en krijgt een gezonde glow.

Wil je op korte termijn, de beste resultaten dan kies je voor een kuur.  Dat kan zowel een Peelingkuur, een kuur met het Ionzyme DF apparaat of een kuur Micro-needling. Vergelijk het met het trainen van spieren.  Door 1 keer om de 4 tot 6 weken naar de fitness te gaan, verbetert noch je conditie, nog je spiermassa.  Dat is met huidverbetering net hetzelfde.  Door op korte termijn, regelmatig je huid intensief te behandelen, stimuleer je verschillende huidcellen die ervoor zorgen dat je huid strakker, egaler en jeugdiger oogt.  Eens je huid in betere conditie is, is het een kwestie van onderhoud.

Het “onderhoud” van je huid doe je met losse behandelingen.  Door om de 4 tot 6 weken je huid opnieuw intensief te behandelen, stimuleer je keer op keer je huidcellen en verleng je het effect van een kuur.  Naarmate we ouder worden, veroudert onze huid sneller.  Cellen worden minder actief en net daarom kan je huid extra hulp gebruiken. Door jaarlijks een korte kuur (3 tot 6 behandelingen) in te plannen, geef je je huid een extra boost.