Wil je graag een zomers kleurtje en veilig genieten van de zon?

Het is 2021 en je hebt een jaar achter de rug waarbij je amper op vakantie kon gaan en pas recent van zonnig weer kan genieten.

Het terrasjesweer is er EINDELIJK! Je wil je favoriete zomeroutfit aantrekken. Benen en armen bloot, want je wil dat zomerbriesje op je huid voelen. Je wil volop kunnen genieten.

Maar wacht, waar is je kleur?! Wat nu? Hoe kan jij in geen tijd én op een veilige manier een perfect kleurtje krijgen?

Self-Tanning to the rescue!

Met een self-tanner heb je niet alleen erg snel een zomers kleurtje, maar je doet het ook op een veilige en verantwoorde manier.

Weg met de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken, want jij gunt je huid het allerbeste, toch?
Bij Good2B in Mechelen begeleiden wij je graag naar een gezonde huid een leven lang, maar dat mag er wel één met een kleurtje zijn.

Een bruin kleurtje binnen 1 minuut

Onze huidige favoriet is de Hyaluronic Self-Tan Spray van Marc Inbane!
Je leest het goed; Een Self-Tan Spray mét hyaluronzuur!

Deze “bruinen zonder zon” verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen en werkt als een superieure moisturizer.
Je sprayt en je hebt binnen 1 minuut resultaat. Laat de spray 15 minuten intrekken en je bent klaar om je nieuwe outfit aan te trekken!

Ready. Set. SPF!

Je faux tan zit op je huid, maar je wil je natuurlijk beschermen tegen schadelijke UV-straling.
Daarom geven wij je ook nog graag onze favoriete SPF-producten mee waardoor jij mét dat kleurtje op een veilige manier kan genieten op je favoriete terras.

Dagdagelijkse zonbescherming

Voor je thuis vertrekt, breng jij best je RAD Anti-oxidant Sunscreen (SPF 15) van Environ aan.

Deze luchtige zonnecrème is geschikt voor alle huidtypes en beschermt je tegen alle schadelijke UVA- en UVB-stralen. Daarnaast is hij verrijkt met essentiële anti-oxidanten en geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf 6 maanden.

Daarbovenop breng jij je favoriete jane iredale minerale foundation aan mét fysische zonnefilter. Liever geen foundation? Probeer dan zeker eens onze Powder Me (SPF 30). Dat is een zonnepoeder, makkelijk in gebruik en geliefd bij jong en oud. Past perfect in je tas en is handig in gebruik.

Je SPF-wapens onderweg

Vertoef je in de zon, dan dien je minimum elke 2 uur je SPF opnieuw aan te brengen, ongeacht of je nu een SPF 15, 30 of 50 gebruikt.

Hou je niet zo van smeren, dan is het tijd om te sprayen. The Next Best Things (SPF 30) van Skin by Dings kan je daarbij een handje helpen. Dit is je ideale multi-beschermende face mist on the go, die je ook bovenop je make-up kan aanbrengen. Ook deze is zo handig in gebruik. Je hoeft je handen niet eens “vuil” te maken. Dat maakt het voor zowel kinderen, mannen en vrouwen super eenvoudig om veilig van de zon te genieten.

Je lippen verdienen ook SPF-liefde en daarom mag de jane iredale Lipdrink (SPF 15) zeker niet in je (hand)tas ontbreken. Deze lippenbalsem bevat uitsluitend natuurlijke oliën die de delicate huid van je lippen hydrateert en beschermt. Deze bestaat zelf in verschillende kleurtjes.

Voor je lichaam kan je Take Things Easy (SPF 30) gebruiken. Deze body mist gaat je huid hydrateren en beschermen (UVA, UVB en blauw licht).

Voldoende gewapend? Nu ben jij helemaal klaar om van je glaasje wijn, cocktail of watertje te genieten!
Santé!

Ontdek hier de Hyaluronic Self-Tan Spray van Marc Inbane.
Shop hier je favoriete zonneproducten.

Check ook regelmatig onze promoties op onze webshop.

Veel liefs,

Anja

P.S.: Onze tanning- en zonneproducten zijn ook altijd een origineel en nuttig geschenk want iedereen verdient een gezonde huid!